CLEANING

CUSTOMER TESTIMONIALS

Lees hier wat andere mensen over Optimal White hebben te zeggen...

Caroline zegt:

Rating CLEANING

"Zeer snelle verzending en de klantenservice reageert snel en zeer adequaat! Over het produkt zelf ben ik meer dan tevreden. Eerder een behandeling bij een kliniek gehad maar het resultaat met Optimal White is vele malen beter. Ik zie een groot verschil en ben erg tevreden! Dit produkt raad ik iedereen aan."

Petra zegt:

Rating CLEANING

"Helaas heeft het bij mij niet het gewenste effect gehad! Maar ondanks dat, kan ik het iedereen aanbevelen, om het uit te proberen. De service is echt goed! Als je vragen hebt krijg je héél snel antwoord en als blijkt dat het bleken bij jou geen resultaat oplevert wordt je geld ook héél snel teruggestort! Echt een goed bedrijf!"

Maaike zegt:

Rating CLEANING

"k heb een jaar geleden voor een hoop geld mijn tanden laten bleken bij een kliniek. Het resultaat was matig. Daarom wilde ik niet weer zoveel geld uitgeven en vond ik via internet dit product.
Ik besloot het vanwege de lage prijs en goede reviews maar eens te proberen en oh, had ik dit maar veel eerder ontdekt!
Slechts na 3 (!) behandelingen zijn mijn tanden veel witter en frisser dan bij de kliniek!
Wat ben ik er blij mee!. Ik denk dat ik het nu nog 1x doe (ik wil geen onnatuurlijke spierwitte tanden!) en dan eens afwacht hoe lang het zo blijft. Het fijne is dat je gewoon af en toe zelf een opfrisbeurt van b.v. 1 of 2 keer kunt doen.

Ik ben super tevreden en raad het iedereen aan!"

CLEANING

Vicky zegt:

Rating CLEANING

"Bleken met Optimal White was voor mij een pijnloze behandeling, zonder dat ik er gevoelige tanden aan over heb gehouden. Ik was eerst een beetje bang om misschien vlekken te krijgen, maar dit is helemaal niet het geval. Een mooie egale wittere teint. Wel heb ik nog wat restjes rookaanslag op mijn tanden, maar dit is met een polijstbeurt bij de tandarts opgelost. Het enige wat ik vervelend vond aan de behandeling was 25 minuten met het lampje in je mond zitten. Over het resultaat ben ik erg tevreden!"

CLEANING

Would you also like to share your
Optimal White experience?

Fill out the form below to directly post a message

Contact Information

* Required Fields